Zásahová obuv HAIX Fire Eagle 2.0
Zásahová obuv HAIX Fire Eagle 2.0

Zásahová obuv HAIX Fire Eagle 2.0

FIRE EAGLE 2.0 inovovaný model oblíbených zasahových bot EAGLE od firmy HAIX.

Velmi rychlé nazouvání a nasazování
K akci jste připraveni během okamžiku, protože systém RapidFit modelu Fire Eagle 2.0 je nejrychlejší systém upevnění na světě. Lze jej ovládat jednou rukou, zajišťuje rychlé nasazení a optimální přizpůsobení.

Odolnost proti propíchnutí díky ochranné podrážce z ocely.
S obuví Fire Eagle 2.0 můžete bezpečně překonávat kopce i údolí, protože integrovaná ocelová podrážka poskytuje ještě bezpečnější ochranu před ostrými předměty než textilní podrážky.

Robustní a bezpečné díky vnější kůži
Vaše nohy zůstanou v obuvi Fire Eagle 2.0 bez úhony, protože se ukázalo, že je mimořádně odolná vůči všem rohům a hranám každodenního života. Ochranu zajišťuje vnější odolná kůže.

Kapsička RFID pro optimální organizaci
Fire Eagle 2.0 je vybaven přídavnou kapsičkou, do které se dokonale vejde čip RFID o rozměrech 30 x 30 mm. Jednoduše vybavte své boty osobním čipem RFID a usnadněte si správu ochranných pomůcek.

Maximální ochrana proti kapalinám
Bez ohledu na to, co se děje, chcete mít nohy v každé situaci v bezpečí a pohodlí. Membrána CROSSTECH® od společnosti Gore® v obuvy Fire Eagle 2.0 je nejen nepromokavá a prodyšná, ale také vás spolehlivě ochrání před krví a tělesnými tekutinami.

Prodyšný s klimatickým systémem
V obuvi Fire Eagle 2.0 může vaše noha dýchat, protože speciální pěnový systém zajišťuje cirkulaci vzduchu v botě a únik vlhkosti. Klimatizační systém funguje jako klimatizace uvnitř boty.

Perfektně padnoucí
Správná obuv pro vaši nohu. Díky speciálně vyvinutým stélkám Vám Fire Eagle 2.0 dokonale padne a zajistí maximální pohodlí po celý den.

Certifikace: CE 0193, EN 15090:2012 HI3 CI M AN CR SRC – Typ F2A

Výška obuvy: 23 cm
Hmotnost: 1128,5 g / bota

Nadměrné velikosti EU 48 - 50 pouze za příplatek +20%

5 777 Kč bez DPH
6 990 Kč s DPH
PODOBNÉ PRODUKTY