Eska

Eska

O firmě ESKA

ESKA ® založena 1912
ESKA je jedním z předních světových výrobců vysoce kvalitních rukavic. Firmu v roce 1912 založila rodina pana Joseph Eska  v malém horském městečku Pernink, v blízkosti lázeňského města Kurortes Karlsbad. V současné době společnost sídlí v rakouském Welsu a  zde úspěšně vyrabí již čtvrtá generace rukavice pro Vás.

Street rukavice
LUXUS na ruce od roku 1912
Více než 5000 let, používáme kůži tak, aby naše oblečení a materiály neztratily své kouzlo. ESKA používá kvalitní kůže, s ohledem na eleganci a funkčnost. To znamení, že používá měkkou kůži, která velmi dobře přilne k ruce.

Rukavice
Funkci a design
V roce 1959 začala ESKA s výrobou lyžařských rukavic, které byly vyrobeny výhradně z kůže. Toto se v průběhu let  vyvinulo a dnes jsou používány inovativní materiály s důrazem na vysokou funkřnost a design.

Hasičské rukavice
Ochrana života a zdraví
V roce 1974 začala společnost s vývojem rukavic pro hasiče. Standart jako je maximální bezpečnost a přilnavost byla nejvyšší prioritou od počátku výroby. ESKA má dnes jako nejinovativnější výrobce v tomto odvětví, ve světě nejvyšší uznání.

Motocykl
Optimální přilnavost, cit a kontrola
ESKA vyrábí téměř 100 let, motocyklové rukavice. Od roku 1974 intenzivně pracuje  ESKA na technickém vývoji v této oblasti. ESKA má brovské know-how v této oblasti, zejména ve vztahu k materiálům a jejich zpracování, vedl mnoho známých jezdců k přechodu na tyto rukavice.

Policie a armáda
Komfort a ochranu v extrémních podmínkách
S rozvojem rukavice pro armádu začala ESKA již při svém založení. To znamená, že na počátku byla rukavice pro vojenské využití což se částečně změnilo. Od roku 1990 se společnost ESKA intenzivně  zabývala high-tech vývojem. Společnost také stanovila standardy v této oblasti. Hnací silou je velký inovativní vývoj a nedělat kompromisy na zdokonalení technických dovedností. Teprve pak můžeme vytvořit produkty, které splňují neustále se měnící vysoké nároky

Bezpečnost při práci
Perfektní údržba a ochrana
ESKA 1999 začala s vývojem vysoce technické rukavice pro různé aplikace v procesu práce. Rukavice jsou vysoce odolné proti řezu a propichu. ochrany společnosti je nový revoluční způsob, jak od výroby "normální" rukavice.ESKA jde revolučné cestou TZV. normálné rukavice.

Dokument
Katalog ke stažení
Stáhnout